Drinska regata 2022. - Turnir u stonom tenisu
  • 05.07.2022   
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina mali fudbal turizam

U okviru programa sportskih takmičenja povodom “Drinske regate-Ljubovija 2022” dana 03.07.2022.godine u hali SŠ “Vuk Karadžić” održan je turnir u stonom tenisu. Turnir je održan u organizaciji Sportskog udruženja “Nec 015” i Sportskog saveza opštine Ljubovija. Ovogodišnji turnir oborio je sve rekorde po broju učesnika, učešće na turniru uzelo je blizu 90 igrača iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ljubitelji stonog tenisa imali su priliku da prisustvuju pravom spektaklu u kojem je viđen veliki broj kvalitetnih mečeva. Ni izuzetno sparno vreme nije sprečilo takmičare da pruže svoj maksimum tako da je publika zaista mogla uživati u mnoštvu kvalitatnih poena i poteza.

vesti ljubovija drinska regata turnir

U okviru apsolutne kategorije pobednički pehar i nagrada od 20.000,00 dinara otišla je u ruke prošlogodišnjeg pobednika turnira, Nikole Marinkovića iz Šapca. Drugo mesto i nagradu od 8.000,00 dinara osvojio je Đorđević Dragan iz Niša. Treće mesto pripalo je Milošu Marinkoviću iz Šapca i Petrović Željku iz Beograda. Pored apsolutne, turnir je održan u još pet kategorija.

Nagrade najuspešnijim takmičarima uručio je Đorđe Filipović, predsednik SU “Nec 015”, čovek bez kojeg organizacija jednog ovakvog turnira ne bi bila moguća. Sportski savez opštine Ljubovija, ovim putem se zahvaljuje svim učesnicima turnira, deci volonterima, SŠ “Vuk Karadžić”, Đorđević Draganu - sponzoru robnih nagrada kao i generalnom pokrovitelju turnira Opštini Ljubovija.

Rezultati po kategorijama:

vesti ljubovija drinska regata turnir