Drinska regata 2022. - Turnir u malom fudbalu
  • 07.07.2022   
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina mali fudbal turizam

Nakon sedam takmičarskih dana završen je turnir u malom fudbalu “Drinska regata 2022” koji je organizovao Sportski savez opštine Ljubovija. Dana 06.07.2022.godine pored polufinalnih, odigrano je finale turnira i utakmica za treće mesto.

U prvom polufinalu ekipa Ekoboks iz Srebrenice savladala je ekipu Tehnički pregled “Tajm” rezultatom 2:1. Drugo polufinale donelo je daleko manje neizvesnosti. Ekipa “Ival” plasirala se u finale turnira ubedljivom pobedom nad ekipom Kafe klub "Vip Loža" rezultatom 5:1. U meču za treće mesto viđena je uzbudljiva utakmica sa dosta prilika za postizanje gola u kojoj se bolje snašla ekipa Tehnički pregled “Tajm” koja je savladala kafe klub “Vip Loža" rezultatom 3:2.

U finalnom duelu viđen je preokret i neizvesnost do samog kraja utakmice. Prvi su do prednosti stigli igrači ekipe “Ekoboks” pogotkom Srđana Lončarevića. Ekipa “Ival” stigla je do poravnanja rezultata pogotkom Filipa Blagojevića. Pitanje pobednika odlučeno je autogolom igrača “Ekoboks” Omera Smajlovića što je bio i konačan rezultat utakmice.

Po završetku utakmice uručene su zahvalnice svima onima koji su pomogli organizaciju turnira, SŠ “Vuk Karadžić”, OŠ “Petar Vragolić”, sudijama turnira Nemanji Vučićeviću i Milivoju Petroviću kao i Opštini Ljubovija generalnom pokrovitelju turnira.

Nakon toga uručene su nagrade najboljim pojedincima i ekipama na turniru. Najbolji strelac turnira je Srđan Lončarević iz ekipe “Ekoboks” sa 7 postignutih pogodaka dok je njegov saigrač Darko Popadić proglašen za najboljeg golmana turnira. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Milovanović iz pobedničke ekipe.

Nagrade najuspešnijim učesnicima turnira uručili su predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija Saša Marković.

Sportski savez opštine Ljubovija se ovim putem zahvaljuje svim ekipama učesnicama kao i svima onima koji su pomogli organizaciju turnira, tehničkom partneru “Ardu sport” iz Užica, OŠ “Petar Vragolić” koja je omogućila korišćenje terena, Turističkoj organizaciji opštine Ljubovija i Opštini Ljubovija generalnom pokrovitelju turnira.

vesti ljubovija drinska regata turnir