Rudnik "Veliki Majdan" pobednik turnira u malom fudbalu.
  • 12.06. 2018.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina mali fudbal turizam

Sportski savez opštine Ljubovija u periodu od 28.05.2018.-07.06.2018.godine organizovao je turnir u malom fudbalu za radne organizacije sa teritorije opštine Ljubovija. Učešće na ovogodišnjem turniru uzelo je 8 ekipa koje su bile raspoređene u dve grupe. Turnir je održan na terenu za male sportove OŠ “Petar Vragolić” u Ljuboviji u popodnevnim i večernjim časovima. Brojni posetioci imali su priliku da vide kvalitetan fudbal. U samu završnicu ušle su četiri ekipe: rudnik “Veliki Majdan“ , KM Manufaktur, OŠ “Petar Vragolić” i ekipa “Privatnici”.

Prvi polufinalni duel između ekipa Rudnik “Veliki Majdan“ i KM Manufaktur protekao je bez rezultatske neizvesnosti.Rudnik “Veliki Majdan” došao je do ubedljive pobede rezultatom 5:0. Drugo polufinale obilovalo je uzbuđenjima. U izuzetno zanimljivoj utakmici slavila je ekipa “Privatnika” tek nakon izvođenja penala, regularni deo utakmice završen je rezultatom 1:1.

U utakmici za treće mesto viđen je neverovatan preokret, OŠ “Petar Vragolić” nakon izuzetno lošeg početka utakmice i zaostatka od 3 gola uspela je da slavi i dođe do ubedljive pobede rezultatom 6:3 nad ekipom KM Manufaktur

Finalni duel obilovao je brojnim uzbuđenjima i neizvesnošću do samog kraja. Pitanje pobednika odlučio je jedan pogodak kojim je Rudnik “Veliki Majdan” došao do šampionske titule slavivši rezultatom 1:0.

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira: najbolji strelac turnira je Timotić Aleksandar iz OŠ “Petar Vragolić”, za najboljeg golmana turnira proglašen je Stefan Radanović iz ekipe “Privatnici” dok je najbolji igrač turnira Vasović Vladan iz ekipe Rudnik “Veliki Majdan”.

Nagrade najboljim pojedincima i ekipama uručio je predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija Pavlović Dragan.

vesti ljubovija opstina mali fudbal turnir vesti ljubovija opstina mali fudbal turnir vesti ljubovija opstina mali fudbal turnir vesti ljubovija opstina mali fudbal turnir