IN-FORMO dominantno do pobede
  • 12.07.2018.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
kosarka ljubovija opstina turizam

U okviru “Dani Drinske regate” Sportski savez opštine Ljubovija organizovao je turnir u malom fudbalu. Turnir je održan u periodu 01.07.2018.- 10.07.2018.godine na terenu za male sportove stare OŠ “Petar Vragolić” u Ljuboviji. Posebno raduje podatak da je pored 6 ekipa sa teritorije naše opštine učešće na turniru uzele i ekipe iz Bratunca(dve ekipe), Srebrenice, Valjeva, Loznice i Bajine Bašte što je dodatno doprinelo kvalitetu samog takmičenja.

Brojni posetioci imali su priliku da prisustvuju izuzetno kvalitetnom turniru sa mnoštvom lepih poteza i pogodaka “ majstora na petoparcu”. U borbu za nagrade plasirale su se ekipe IN-FORMO iz Ljubovije, Auto plac Moto Impex iz Valjeva, FK Azbukovica iz Crnče i Kafe bar Agape iz Srebrenice. U prvoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe IN-FORMO i kafe bar Agape. U izuzetno efikasnoj utakmici slavila je ekipa IN-FORMO rezultatom 5:2. Druga polufinalna utakmica donela je daleko veću neizvesnost. Nakon prvog poluvremena u kojem su mreže mirovale viđena je goleada u drugom. Efikasnija je bila ekipa Auto plac moto impex koja se nakon pobede rezultatom 3:1 plasirala u finale. U meču za treće mesto ekipa FK Azbukovica savladala je ekipu Kafe bar Agape rezultatom 6:3. Trećeplasiranoj ekipi pripala je nagrada u iznosu od 10.000,00 dinara.

Od finalnog meča daleko više se očekivalo. Finale je proteklo bez rezultatske neizvesnosti a za to se pobrinula ekipa IN-FORMO koja je odličnom igrom stigla do više nego ubedljive pobede rezultatom 8:0 nad ekipom Auto plac Moto Impex. Pobednicima je pripala nagrada u iznosu od 100.000,00 dinara dok se poraženi morao zadovoljiti sumom u iznosu od 40.000,00 dinara. Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira, najbolji strelac turnira je Stevanović Bojan iz ekipe Kafe bar Agape, za najboljeg golmana turnira proglašen je Predrag Todorović iz ekipe IN-FORMO dok je njegov saigrač Petrović Mladen proglašen za najboljeg igrača turnira. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su Presednik Skupštine opštine Ljubovija Goran Josipović i Pomoćnik Predsednika opštine Ljubovija Aleksandar Perić.

Sportski savez opštine Ljubovija ovim putem se zahvaljuje opštini Ljubovija koja je generalni pokrovitelj turnira, srednjoj školi “Vuk Karadžić“, Turističkoj organizaciji opštine Ljubovija, JKP “Standard” koji su dali izuzetan doprinos u organizaciji turnira kao i medijskim sponzorima Bratoljub online, Radio Ljubovija,Soko radio i Despotovina Bratunac.

.