Kafe klub "Kuba" pobednik turnira u malom fudbalu "Drinska regata 2021"
  • 01.07.2021.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
fudbal ljubovija opstina turizam

Nakon sedam takmičarskih dana i dvadeset šest odigranih utakmica završen je turnir u malom fudbalu koji se organizuje povodom Drinske regate-Ljubovija 2021. Učešće na ovogodišnjem turniru uzelo je deset ekipa.Pored ekipa iz Ljubovije i okoline, na ovogodišnjem turniru učestvovale su i ekipe iz Bajine Bašte, Loznice i Bratunca.

Turnir je održan na rekonstruisanim terenima stare OŠ “Petar Vragolić” u Ljuboviji.Organizator turnira je Sportski savez opštine Ljubovija dok je pokrovitelj svih turnira opština Ljubovija. U sredu 30.06.2021. godine odigrana je završnica turnira.

Najpre su usledili polufinalni mečevi. U prvom polufinalu ekipa Kafe klub Kuba iz Bratunca savladala je ekipu Uptown pack iz Loznice rezultatom 3:2. U drugoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe STR Perig i Bojana net, uspešnija je ekipa STR Perig koja je slavila rezultatom 3:0. Treće mesto i nagradu od petnaest hiljada dinara osvojila je ekipa Uptown pack iz Loznice koja je savladala ekipu Bojana net rezultatom 4:1. Nakon utakmice za treće mesto, predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija, Saša Marković uručio je zahvalnice svima koji su pomogli organizaciju turnira. Pred prepunim gledalištem odigrana je finalna utakmica u kojoj je ekipa Kafe klub Kuba ubedljivo stigla do pobedničkog pehara i nagrade od sto pedeset hiljada dinara savladavši ekipu STR Perig rezultatom 4:0.

Nakon utakmice dodeljene su pojedinačne i ekipne nagrade. Nagrade najuspešnijim učesnicima uručio je predsednik opštine Ljubovija Milan Jovanović. Najbolji strelac ovogodišnjeg turnira je Suad Mujić iz ekipe Bojana net sa 10 postignutih golova. Za najboljeg golmana proglašen je Darko Popadić iz pobedničke ekipe dok je najbolji igrač ovogodišnjeg turnira Aleksandar Milovanović iz ekipe Uptown pack.

Sportski savez opštine Ljubovija ovim putem se zahvaljuje svim učesnicima uz želju da se dogodine vidimo u još većem broju.

turnir mali fudbal ljubovija turnir mali fudbal ljubovija turnir mali fudbal ljubovija turnir mali fudbal ljubovija turnir mali fudbal ljubovija