Stonoteniseri oduševili
  • 08.06. 2021.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turizam

Dana 06.06.2021.godine u hali SŠ “Vuk Karadžić” u Ljuboviji u organizaciji STK “NEC 015” iz Ljubovije održan je baraž za plasman u Prvu zonsku ligu Beograda. Pravo učešća na baražu stekle su po dve prvoplasirane ekipe regularnog dela takmičenja iz obe grupe druge zonske lige.

Pored domaćih stonotenisera, STK “NEC 015” Ljubovije, pravo učešća stekle su i ekipe STK “Železničar” iz Lajkovca, STK “Mlava” iz Bratinca i STK “Hajduk” iz Beograda. Ljubitelji stonog tenisa mogli su da prisustvuju odličnim mečevima u kojima je viđeno mnoštvo spektakularnih poena. Nakon tri kola koja su odigrana po principu svako sa svakim dobili smo i pobednike.

Pobednički pehar apsolutno zasluženo je podigla ekipa STK “Hajduk” iz Beograda koja je ostvarila sve tri pobede i na taj način izborila plasman u viši stepen takmičenja. Pored njih to pravo je stekla i drugoplasirana ekipa STK “Železničar” iz Lajkovca.

Nažalost, naši momci nisu uspeli da izbore jedno od prva dva mesta ali to ne umanjuje značaj uspeha koji su postigli u ovoj sezoni na kojem im ovim putem čestitamo.

takmičenje stoni tenis ljubovija takmičenje stoni tenis ljubovija takmičenje stoni tenis ljubovija