Drinska regata 2022. - Turnir u basketu
  • 07.07.2022   
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina mali fudbal turizam

Nakon turnira u malom fudbalu, odbojci, stonom tenisu, šahu i košarci održan je i turnir u basketu 3h3 za dečake i devojčice. Finalni deo turnira održan je 07.07.2022.godine na otvorenom košarkaškom terenu SŠ “Vuk Karadžić” u Ljuboviji.

U konkurenciji dečaka rođenih 2010.godine i mlađih prvo mesto zauzela je ekipa “Basketaši”, drugo mesto pripalo je ekipi “Mambice” dok su treće mesto zauzele “Kobre”.

Kategorija dečaka rođenih 2008. i 2009. godine donela je uzbudljive mečeve i dobar basket. Najviše je prikazala ekipa “Kante” koja je stigla do prvog mesta, drugo mesto zauzela je ekipa “ Seba 3h3 “ dok je treće mesto pripalo “Drini”.

U ženskoj konkurenciji, devojčica 14 godina i starijih prvo mesto pripalo je ekipi Ljubovija 1 koje su u finalu porazile ekipu Ljubovija 3.Treće mesto zauzela je ekipa Ljubovija 2.

Nagrade najuspešnijim u ime organizatora turnira Sportskog saveza opštine Ljubovija, košarkaških klubova “Mladost” i “Ljubovija” uručili su Saša Marković, Vera Janjić i Petar Arsenović.

Sportski savez opštine Ljubovija ovim putem se zahvaljuje svim ekipama učesnicama kao i svima onima koji su pomogli organizaciju ovog turnira.

vesti ljubovija drinska regata turnir