Radničke sportske igre 2021.
  • 25.10. 2021.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina mali fudbal turizam

RUDNIK “VELIKI MAJDAN" ODBRANIO ŠAMPIONSKU TITULU U NADVLAČENjU KONOPCA

Između utakmice za treće mesto i finala turnira u malom fudbalu dana 18.10.2021.godine održano je takmičenje u nadvlačenju konopca. Učešće na ovom takmičenju uzele su ekipe Opštine Ljubovija, Osnovne škole “Petar Vragolić" i Rudnika “Veliki Majdan". Igralo se po sistemu “svako sa svakim".

Nakon tri zanimljiva meča u kojima se igralo na dve pobede dobili smo najuspešniju ekipu. Kao i na poslednjim radničko-sportskim igrama koje su održane 2019.godine titulu najuspešnije ekipe osvojio je rudnik “Veliki Majdan" koji je takmičenje završio bez poraza. Drugo mesto osvojila je Osnovna škola “Petar Vragolić" dok je pehar za treće mesto pripao Opštini Ljubovija.

Nagrade najuspešnijim ekipama uručio je predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija Saša Marković.

vesti ljubovija opstina mali fudbal turnir

“PRIVATNICI" NAJUSPEŠNIJI U MALOM FUDBALU

Turnirom u malom fudbalu završen je program sportskih takmičenja “ Radničko-sportske igre Ljubovija 2021". Dana 18.10.2021.godine na terenu za male sportove stare OŠ “Petar Vragolić" u Ljuboviji odigrana je završnica turnira.

Najpre je odigrana utakmica za treće mesto u kojoj su se sastale ekipe rudnika “Veliki Majdan" i “ KM Manufaktur Rene ". Šampioni sa poslednjih radničko-sportskih igara koje su održane 2019.godine, ekipa rudnika “Veliki Majdan" odličnom igrom stigla je do pehara za treće mesto ubedljivo slavivši rezultatom 4:0. Finalna utakmica u kojoj su se sastale ekipe Osnovne škole “Petar Vragolić" i ekipe koju su činile tri privatne udružene firme “Primera tim", “Tehnika Aleksandar" i kladionica “Pin bet" u potpunosti je opravdala očekivanja. Iako je ekipa Primera tim/Tehnika Aleksandar/Pin Bet brzo stigla do početnog vođstva ušlo se u neizvesnu završnicu. Tri minuta pre kraja utakmice ekipa OŠ “Petar Vragolić" stiže do izjednačenja pogotkom Milivoja Petrovića. Do kraja susreta nije bilo pogodaka tako da je pobednik ovogodišnjeg turnira odlučen nakon penal serije. Igrači ekipe Primera tim/Tehnika Aleksandar/Pin Bet bili su nepogrešivi za razliku od Osnovne škole koja je promašila oba penala tako da je pobednički pehar otišao u njihove ruke. Najbolji strelac ovogodišnjeg turnira je Ristanović Borisav iz pobedničke ekipe sa 14 pogodaka.

Za najboljeg golmana proglašen je Đoković Zoran iz OŠ “Petar Vragolić" dok je njegov saigrač Ljubiša Alempić proglašen za najboljeg igrača turnira. Nagrade najuspešnijim ekipama i pojedincima uručio je predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija Saša Marković. Sportski savez opštine Ljubovija se ovim putem zahvaljuje svim učesnicima kao i svima onima koji su pomogli organizaciju ovog turnira.

vesti ljubovija opstina mali fudbal turnir