Važna pobeda "Drine"
  • 13.11.2018.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turizam

U okviru 13.kola srpske lige grupa “Zapad” fudbaleri “Drine” zabeležili su prvu pobedu pred domaćom publikom. Šest mečeva bilo je potrebno ljubovijskim fudbalerima kako bi obradovali domaće navijače. Ceh za prethodne neuspehe platila je ekipa “Sloga 33“ iz Petrovca koja je poražena minimalnim rezultatom 1:0(0:0).

Domaći fudbaleri iako oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih igrača pružili su dobru partiju koja je nagrađena pogotkom Cerovića u 88.minutu. Tokom čitave utakmice domaći fudbaleri imali su terensku inicijativu dok su se gosti prevashodno opredelili za odbranu svog gola i kontranapade. Velika borbenost i zalaganje domaćih fudbalera nagrađena je u 88.minutu kada je nakon odlično izvedenog prekida Petrovića najviši u skoku bio Filipović čiji je udarac glavom kratko odbio golman gostujuće ekipe, lopta je došla do Cerovića koji nije propustio priliku da obraduje većinu prisutnih na stadionu. Ovom pobedom fudbaleri “Drine” pobegli su sa začelja tabele tako da se sada nalaze na četrnaestom mestu sa 11 osvojenih bodova

Na ovoj utakmici “Drina” je nastupala u sastavu: Lazić, Živković, Filipović, Milivojević, Cerović, Stevanović, Pavlović (Đorđić), Popović (Petrović V. (Petrović I.)), Avramović, Ilić, Belić.

U narednom kolu fudbaleri “Drine”gostuju u Aranđelovcu gde igraju protiv “Šumadije”. Utakmica se igra 18.11.2018.godine sa početkom od 13,00 časova.