Bez golova na otvaranju prolećnog dela sezone
  • 11.03.2019.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turizam

U okviru 16.kola Srpske lige grupa “Zapad” fudbaleri “Drine” iz Ljubovije dočekali su starog znanca, ekipu fudbalskog kluba “Jedinstvo” iz Uba. Duel starih znanaca protekao je u izuzetno opreznoj igri sa obe strane što je rezultiralo malim brojem prilika od kojih niti jedna nije realizovana tako da su mreže ostale netaknute. Prvo poluvreme proteklo je u ispitivanju snaga bez ozbiljnijih prilika za postizanje gola. U drugom poluvremenu domaća ekipa zaigrala je znatno ofanzivnije što je rezultiralo stopostotnim šansama Filipovića i Drakulića koje su ostale neiskorišćene. Kazna za promašaje mogla je uslediti u 85.minutu kada su gostujući fudbaleri mogli do 3 boda ali ih je u tome sprečio odlični golman domaće ekipe Lazić.

Na ovoj utakmici “Drina” je nastupila u sledećem sastavu: Lazić, Marjanović, Jovanović, Đonović, Mirić (Drakulić), Nikolić (Martinović), Cvetković (Filipović), Ilić, Živković, Cerović, Gligić.

U narednom kolu fudbaleri “Drine” gostuju u Smederevu gde igraju protiv istoimenog tima. Utakmica se igra u subotu 16.03.2019.godine sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Tabela nakon odigranog 16.kola

vesti fudbal drina