Preokret "Drine" za nova tri boda.
  • 14.05.2018.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turizam

U okviru 25.kola zone “Drina ”fudbaleri “Drine dočekali su ekipu “Radnički Stobeks” iz Klubaca. Ovo je bila izuzetno važna utakmica za domaći tim koja je imala imperativ pobede kako bi sačuvala čelnu poziciju. Do pobede rezultatom 3:2 (0:1) domaća ekipa je stigla znatno teže nego što se očekivalo. Iako su u prvom polvremenu stvorili 5-6 stopostotnih šansi prvi do gola stigli su gosti pogotkom Matić Nikole u 33.minutu.

U nastavku su domaći fudbaleri krenuli još ofanzivnije što im se isplatilo u 51.minutu kada je Đurković poravnao rezultat. Potpuni preokret viđen je u 58.minutu kada je nakon lepe akcije domaće ekipe pogodak postigao Avramović. Do ispostaviće se nedostižne prednosti domaći fudbalei stigli su u 75.minutu preko dvostrukog strelca Đurkovića. Poraz svoje ekipe ublažio je Kovačević u 81.minutu kada je u situaciji 1 na 1 savladao golmana “Drine” Petrović Marka.Ovom pobedom domaća ekipa zadržala je 3 boda prednosti u odnosu na ekipu “Polimlje” iz Prijepolja.

Treba naglasiti da je ova utakmica pored takmičarskog imala i humanitarni karakter jer će kompletan prihod od prodatih ulaznica biti uplaćen za lečenje našeg sugrađanina Save Savića.

Na ovoj utakmici “Drina” je nastupila u sledećem sastavu: Petrović Marko, Gligić, Petrović Mladen, Đurković, Krstić (Purić), Stefanović, Avramović (Đorđić Aleksandar), Đorđić Nikola, Vuković (Todorović), Ilić, Matić.

U narednom 26.kolu fudbaleri “Drine“ gostuju u Valjevu gde igraju protiv ekipe “Radnički”iz Valjeva. Utakmica se igra u sredu 23.05.2018.godine sa početkom od 17,00 časova.