Jesenja titula zimuje u Ljuboviji.
  • 27.11.2017.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turizam

Fudbaleri “Drine” stigli su do titule jesenjeg šampiona zone “Drina” savladavši u okviru 15. kola “Budućnost” iz Arilja rezultatom 2:1 (2:1). Ljubovijska publika prisustvovala je izuzetno zanimljivoj utakmici u kojoj su zasluženu pobedu zabeležili domaći fudbaleri. Početak utakmice nije nagoveštavao ovakav ishod jer su gosti prvi došli do prednosti. Igrao se treći minut kada je Ivanović uputio “projektil” koji je završio u gornjem levom uglu nemoćnog golmana “Drine” Vojisavljevića. To je bio dodatni motiv domaćim fudbalerima da zaigraju znatno angažovanije što je rezultiralo brojnim uzbuđenjima pred golom gostujuće ekipe.Zasluženo izjednačenje stiglo je u 39. minutu kada je Đorđić Aleksandar nakon solo prodora poravnao rezultat. Potpuni preokret dogodio se u 43. minuta kada se u gužvi pred golom gostujuće ekipe najbolje snašao Alempijević Jovica koji je je jedan odbitak iz neposredne blizine sproveo u mrežu.

Iako se do kraja utakmice rezultat nije menjao viđeno je po nekoliko dobrih prilika na obe strane. Ovom pobedom fudbaleri “Drine” obezbedili su jesenju titulu osvojivši prvo mesto sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasirano “Polimlje” iz Prijepolja, i dva boda više u odnosu na trećeplasiranu “Slogu” iz Sjenice. Nastavak sezone planiran je za mart 2018. godine kada će “Drina” u derbiju kola dočekati “Slogu” iz Sjenice.

Na ovoj utakmici “Drina” je nastupila u sledećem sastavu: Vojisavljević, Gligić, Petrović, Vukosavljević, Krstić, Stefanović, Vuković, Stojanović, Alempijević, Lazić, Đorđić (Vasić).