Važna pobeda "Drine"
  • 19.11.2018.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turizam

U okviru 14.kola srpske lige grupa “Zapad” fudbaleri “Drine” gostovali su u Aranđelovcu gde su igrali protiv domaće “Šumadije“. Ulogu favorita na ovoj utakmici imala je domaća ekipa koja to na terenu nije potvrdila.

Ljubovijski fudbaleri ušli su odvažno u ovu utakmicu pokazavši da neće biti lak plen domaćinu. Nagrada za dobru igru usledila je u 50.minutu kada je Đorđević fenomenalnim pogotkom doveo fudbalere “Drine” u vođstvo. U 67.minutu Filipović je propustio priliku da reši meč kada se našao oči u oči sa domaćim golmanom koji je u ovoj situaciji izašao kao pobednik. Kazna za propuštenu šansu usledila je nakon 4 minuta kada se Turković najbolje snašao pred golom “Drine” što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Na ovoj utakmici “Drina” je nastupala u sastavu: Lazić, Živković (Đorđić), Đorđević (Petrović I.), V.Petrović, Stevanović, Milivojević, Cerović, Belić, Pavlović (Avramović), Ilić, Filipović.

U poslednjem, 15. kolu jesenjeg dela sezone fudbaleri “Drine” dočekuju ekipu “Mladi Radnik 1926” iz Požarevca. Utakmica se igra 25.11.2018.godine sa početkom od 13,00 časova.