sportista godine 2023 ljubovija

Povodom obeležavanja deset godina rada i postojanja Sportskog saveza opštine Ljubovija, dana 21.12.2023.godine u sali bioskopa u Ljuboviji održana je ceremonija proglašenja najboljih sportista opštine Ljubovija u 2023.godini.

Na samom početku ceremonije prisutnima se obratio predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija Saša Marković koji se osvrnuo na dosadašnji rad i istakao da je strateški cilj saveza bio da sport učini dostupnim svim kategorijama stanovništva u našoj opštini. Naročito je istakao značaj bavljenja sportom kod dece u smislu njihovog pravilnog razvoja i odrastanja.

Nakon izlaganja predsednika uručene su zahvalnice organizacijama i ljudima koji su tokom prethodnih deset godina pružili pomoć i podršku radu Sportskog saveza opštine Ljubovija.

U ime opštine Ljubovija zahvalnicu je primio predsednik privremenog organa Milan Jovanović. Sledeća zahvalnica uručena je krovnoj organizaciji u oblasti sporta Sportskom savezu Srbije. U ima Sportskog saveza Srbije zahvalnicu je primio Miloš Marković koji je u svom izlaganju čestitao jubilej Sportskom savezu opštine Ljubovija, svim nagrađenim i poželeo još bolje sportske rezultate u budućnosti.

Zahvalnice su uručene i privrednim subjektima koji su pomogli rad Sportskog saveza opštine Ljubovija. Dobitnici zahvalnica su "In-Formo", Rudnik "Veliki Majdan", "Ardu Sport" i Miljan Petrović. Hroničar brojnih sportskih događaja u našoj opštini Brano Petrović je još jedan od ljudi kojima je uručena zahvalnica. Na kraju zahvalnice su uručene ljudima koji su dali lični pečat radu saveza sa mesta rukovodioca. Zahvalnice su uručene svim dosadašnjim predsednicima Sportskog saveza opštine Ljubovija:Ratku Iliću, Nebojši Vasiću, Draganu Pavloviću i Goranu Blagojeviću.

Nakon uručenja zahvalnica prešlo se na ceremonijalni deo proglašenja najboljih sportista opštine Ljubovija koji su obeležili godinu na izmaku.

Za najboljeg mladog sportistu proglašen je Luka Milanović član fudbalskog kluba ,,Drina" dok je u konkurenciji najbolje mlade sportiskinje to priznanje ponela Ksenija Pucarević članica odbojkaškog kluba "Libero 015".

Najbolji sportski radnik opštine Ljubovija u 2023.godini je Željko Simić, predsednik karate kluba "Drina". Kada je reč o struci, za najboljeg trenera u 2023.godini izabran je Nenad Vučetić iz odbojkaškog kluba "Libero 015".

Epitet najboljeg kluba u 2023.godini poneo je šahovski klub "Drina" koji je u ovoj godini ostvario istorijski rezultat plasmanom u drugu šahovsku ligu.

Za poslednjeg laureata možemo reći da je "najbolji među najboljima". Reč je o Predragu Srećkoviću, kapitenu šahovskog kluba "Drina" koji je poneo laskavo priznanje najboljeg sportiste opštine Ljubovija u 2023.godini.

Na samom kraju ceremonije prisutnima se obratio Generalni sekretar Sportskog saveza opštine Ljubovija, Vladimir Krstić, koji se osvrnuo na deset godina koje je proveo na mestu sekretara saveza. Tom prilikom je istakao ponos onim što je do sada učinjeno ali se osvrnuo i na izazove koji nas čekaju u budućnosti. Takođe, zahvalio se na odličnoj saradnji Opštini Ljubovija, Sportskom savezu Srbije, svim klubovima i organizacijama, dosadašnjim rukovodstvima saveza i napomenuo da su svi oni zaslužni za izgradnju kuće koja se zove Sportski savez opštine Ljubovija.

Ovim putem želeli bismo da čestitamo lauretaima za 2023.godinu i da se zahvalimo svim onima koji su svojim prisustvom uveličali ovu ceremoniju. Puno sreće, zdravlja i dobrih sportskih rezultata želi vam Sportski savez opštine Ljubovija u 2024.godini

sportista godine 2023 ljubovija sportista godine 2023 ljubovija sportista godine 2023 ljubovija sportista godine 2023 ljubovija