Uspešan start u Čačku.
  • 03.10.2016.godine    
  • izveštava Milojko Ivanović  
vesti drina karate ljubovija

Karatisti ljubovijske Drine uspešno su startovali u jesenjoj takmičarskoj sezoni. Na prvom kvalifikacionom turniru za pojedinačno prvenstvo Srbije u Preljini kod Čačka, karatisti iz Ljubovije su osvojili 45 medalja – 18 zlatnih, 15 srebrnih i 12 bronzanih. Po broju osvojenih medalja bili su drugi klub na turniru, iza neprikosnovenog Kruševca, a ispred Petoletke iz Trstenika, Sokotopa iz Sokobanje i domaćina turnira Pobednika iz Čačka.

Tri zlatne medalje, u katama, sparingu i borbama osvojila je Andrea Nenadović, dve zlatne i srebrnu Sanja Đurić, a po dve zlatne medalje uzeli su debitantkinja Nataša Radovanović, Dejana Davidović, Jovana Knežević i Ognjen Todorović. Zlatnom i srebrnom medaljom okitili su se Iva Nenadović, Anđela Milutinović, Milica Petrović i Nenad Tomić, zlatno i dva bronzana odličja uzela je Sanja Radovanović, zlato i bronzu Ivana Knežević i Višnja Josipović a jedno zlato Tatjana Josipović.

Sa tri srebrne medalje okitila se Mina Mićić, dva zlata i srebro uzeo je Miroslav Momić, dve srebrne medalje Nenad Cvetojević, srebro i bronzu Srđan Grujić a jednu srebrnu medalju Jelena Radovanović. Po dve bronzane medalje osvojili su Stefan Pavlović i Srđan Radovanović dok je jednu bronzu iz Čačka donela Irena Todorović.