Nova pobeda "Drine"
  • 17.10.2017.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turizam

Serija odličnih rezultata fudbalera “Drine” nastavljena je u ukviru 9.kola zone “Drina” pobedom nad ekipom “Spartak 1924” iz Ljiga rezultatom 3:2 (1:1). Ljubovijska publika prisustvovala je interesantnoj utakmici u kojoj je viđeno mnogo preokreta. Već u 2.minutu utakmice domaći fudbaleri došli su do prednosti pogotkom Đorđića. Vođstvo domaćina nije dugo trajalo jer su gosti uspeli da poravnaju rezultat preko Đurđića u 27.minutu. Drugo poluvreme proteklo je u totalnoj dominaciji domaće ekipe koja je stvorila nekoliko stopostotnih prilika koje nisu realizovane. Kazna za promašaje stigla je u 75.minutu kada se u strelce ponovo upisao Đurđić nakon solo prodora. Međutim, domaći fudbaleri uspevaju da sa dva brza pogotka preko Đorđića i Ilića preokrenu rezultat i stignu do važne pobede koja ih ostavlja na vrhu tabele.

Na ovoj utakmici “Drina” je nastupila u sledećem sastavu: Vojisavljević, Gligić, Petrović, Lazić, Krstić, Stefanović, Vuković (Vukosavljević), Stojanović (Vasić), Alempijević, Ilić, Đorđić (Rakić).

U sledećem kolu fudbaleri “Drine” gostuju u Klupcima gde ih dočekuje domaći “Radnički Stobeks”. Utakmica se igra 22.10.2017.godine sa početkom od 14,30 časova.